Módní sen

Vždycky mě bavilo nosit módní doplňky. A módní doplňky pro mě znamenaly opravdu hodně a bavilo mě je používat. A k tomuhle mě dovedla opravdu moje sestra a moje máma. Protože moje máma totiž byla kadeřnice, která měla moc ráda různé dekorace a věci do vlasů. Takže musím říct, že bych doma ani nespočítala, kolik toho doma máme. Máme doma všelijaké gumičky nebo sponky a další různé doplňky, které jdou dávat do vlasů. A mě se to moc líbilo.

Líbí se mi klobouky.

A ještě aby ne, když jsem v tom vyrůstala. Protože já už vlastně jako malé dítě jsem měla různé doplňky ve vlasech. A proto jsem si řekla, že by bylo perfektní studovat módu. Tak jsem se ihned koukala na internetu, jestli nějaká taková škola existuje. A byla jsem překvapená, že takové školy existují. Když jsem byla v osmé třídě, tak jsem se své mamince svěřila, že bych chtěla studovat nějakou školu, která se zabývá módou. Nebo alespoň kosmetikou a nějakými módními doplňky. Maminka samozřejmě byla hodně nadšená. Protože moje maminka taky vždycky chtěla studovat nějakou školu, která bude módní.

Móda mě baví.

Jenomže mamince se to nepodařilo, protože otěhotněla s mou sestrou. Takže se potom věnovala rodině a dítěti, což to je velmi obdivuhodné. Takže já vlastně budu si plnit svůj sen a zároveň i maminčin sen. Myslím si, že se mi to podaří. Nakonec jdu do školy, která se zabývá módou a je až v Bratislavě. A mně se to moc líbí a už se těším se až na tu školu půjdu. Na té módní škole získám opravdu mnoho cenných informací a zkušeností, že bych taky jako módní návrhářka mohla prorazit do světa. Mě by to moc bavilo navrhovat nějakou další módu, kterou by potom nosilo mnoho lidí. Chtěla bych být potom taky módní ikona. A kdo by nechtěl, aby ho lid následoval? Budu se jistě snažit ataky budu doufat, že můj sen se mi vyplní a maminka na mě bude hodně pyšná.