Dejte přednost jedinečným šperkům

Lidé mají rádi šperky a zdobili se jimi odnepaměti. Jinak tomu není ani dnes. V dnešní době můžeme nakupovat šperky prakticky na každém kroku. Jenže v běžných prodejnách najdeme jen sériově vyráběné šperky, které má skoro každý. Kdo má rád originalitu, ten hledá jiné cesty, jak si opatřit originální kousky. Autorské šperky https://katiakolinger.cz/ jsou skvělou dobou pro všechny, kteří chtějí krásný šperk, který má originální design a kvalitní propracování.

zlaté náušnice

Zlato, stříbro, perly i plasty
Autoři jedinečných šperků svoje designy vymýšlí sami, a snaží se do každými kousku vtisknout trochu ze své osobnosti. Takové šperky najdete v dílně Katia Kolinger, která využívá ve své tvorbě prvky z přírody. Šperky z této dílny můžete mít i vy, protože jsou cenově dostupné.

Najdete zde

– Prsteny, a to i snubní
– Náušnice
– Náhrdelníky
– Náramky
– Brože

Kdy inspiraci z přírody zde najdete velmi originální kousky, které jinde neseženete. Jedním z nich je kolekce Včela, ve které najdete náhrdelníky a náušnice. Další inspirace v přírodě se odráží v kolekci broží ve tvaru kolibříka. Všechny kousky jsou propracované do detailu, a vypadají velmi hezky. Vybrat si můžete zpravidla stříbrnou či zlatou variantu. Při tvorba jsou použity perly a dokonce recyklovaný plast, protože autorka dbá na životní prostředí.

diamantový prsten

Hledáte ideální šperk pro svou partnerku, maminku, sestru nebo kamarádku? Protože každou ženu potěší šperk, určitě nešlápnete vedle se šperkem z této dílny. Každý kus je vyrobený ručně, a díky jedinečným návrhům máte jistotu, že tyto šperky nepotkáte na ulici několikrát za sebou. Šperky najdete detailně nafocené v e-shopu, takže si je můžete prohlédnout, a díky tomu snadno vybrat. Dejte najevo důležité ženě ve svém životě, že si jí vážíte a že je pro vás jedinečná. Nic to za vás neřekne lépe než originální šperk ručně vyrobený s láskou.