Dopřejte si relax v zapuštěném bazénu

Co se dá dělat v zahradním zapuštěném bazénu?

Házet psovi míček – i psi mají rádi vodu a bazén je k tomu skvělá příležitost. Někteří z vás možná budou namítat, že pes do bazénu přece nepatří, ovšem voda v bazénu bývá ošetřena prostředky proti výskytu a rozmnožování mikroorganismů, a tak když se váš psí miláček občas ve vodě ocitne, nebude to žádná tragédie. Zapuštěný bazén nepředstavuje pro psa žádnou překážku, můžete mu do vody hodit míček nebo malý klacík a užijete si tu spoustu zábavy.

holčička u bazénu

Pořádat piknik – zapuštěné kopané bazény s cenou úměrnou jejich kvalitě mají tu výhodu, že z jejich hladiny máte perfektní rozhled na všechny strany. Když si na hladinu položíte nafukovací kruh, pneumatiku nebo lehátko, můžete si s sebou vzít i talířek se svačinou. V blízkosti bazénu lze pořádat i piknik s přáteli, a to i tehdy, kdy počasí není zrovna vhodné na koupání. Můžete si ve vodě pouze smáčet unavené nohy, což vás osvěží a zlepší vám náladu.

plavec v bazénu

Zaskákat si – skvělou zábavou je skákání do vody jen tak, bez průpravy a bez nějakých trenérských pokynů, jak by se mělo do vody správně skákat. Prostě se jen rozběhněte a odrazte a klidně se do vody ponořte po zadku jako balvan. Pouze neskákejte placáky na břicho, abyste si nezpůsobili vážná vnitřní zranění.

Naplánovat dovolenou a jiná životní rozhodnutí – chcete-li naplánovat nějaké důležité životní události, měli byste to provádět v maximálním klidu a soustředění, a nerozptylovat se okolními ději. Vhodné je to například pozdě večer nebo v noci, doma v obýváku, kdy je v domě i venku více klidu. Anebo třeba v bazénu, vezměte si tam s sebou mapu a naplánujte, kam pojedete, a jaký bude na dovolené program? Anebo chystáte nějakou rodinnou slavnost, promoci nebo dokonce svatbu? V bazénu se bude dobře přemýšlet nad tím, jak oslavu uspořádat a jak ji koncipovat. Pod vodou se budete cítit příjemně a nebudete rozptylováni tím, co se odehrává ve vašem okolí.